Title of a News Article

Kuş Yenice Mahallesinin sorunlarına el attı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Yenice Mahallesindeki temasları kapsamında talep edilen, kilitli beton parke taşı döşeme ve yeşil alan için anında talimat vererek, vatandaşların takdirini topladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Yenice Mahallesindeki temasları kapsamında talep edilen, kilitli beton parke taşı döşeme ve yeşil alan için anında talimat vererek, vatandaşların takdirini topladı. Yenice mahallesine beraberinde Başkan Yardımcıları Hüseyin Aslıhan, İlhami Günbeği ve Birim Müdürleriyle birlikte giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş’la birlikte incelemelerde bulundu. İlk olarak Eyyübiye Belediyesi Turkuaz konutlarına geçen Başkan Kuş ve beraberindekiler, burada vatandaşlarla buluştu. Bölge sakinlerinin ve çocukların yeşil alan eksikliğini gören Başkan Kuş anında talimat vererek, bölgeye yeşil alan kazandırılması noktasında çalışma başlatılmasını istedi. Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş’ın kilitli beton parke taşı talebini de karşılayan Başkan Kuş, vatandaşların takdirini topladı. Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bölgede market ihtiyacını da Eyyübiye Belediyesi şirketi üzerinden karşılanacağını belirten Başkan Kuş, daha sonra beraberindekilerle birlikte yine Yenice mahallesinde bulunan Kito deresine geçti. Başkan Kuş, burada da incelemelerde bulunup, vatandaşların taleplerini dinledi.

Bölge sakinlerinin her zaman yanında olduklarını ve iletilen taleplerin çözümü için anında müdahalelerde bulunduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Yenice mahallemizdeyiz. Muhtarımızla birlikte mahallemizi gezdik. Vatandaşlarımızı dinledik. Bizlere sıkıntılarını ifade ettiler. Çocuklarımızın zaman geçirebilecekleri bir yeşil alan eksikliği var. Yine çok ciddi bir nüfus var ama bir marketleri yok. Direk park bahçe müdürümüze talimat verdik. İnşallah gelecek hafta çocuklarımıza bir park yapacağız. Yine Turkuaz şirketimize de talimat verdik. Burada inceleme yapıp şirket bünyesinde bir market açacaklar. Muhtarımızın mahallenin parke taşı ile ilgili talebi oldu. Yeni biten bir ihalemiz var. İnşallah haftaya da Yenice mahallemizde kilitli beton parke taşı çalışmamız başlayacaktır. “ dedi.

Mahalle Muhtarı Hamza Göktaş ise,” Sayın Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a çok çok teşekkür ederiz. Burada park eksikliği ve market eksikliğimiz vardı. Başkanımız sağ olsun geldi yerinde incelemelerde bulundu ve bu taleplerin yapılması için talimat verdi. Bir kez daha Başkanımıza teşekkür ederim. “ şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri de taleplerine anında yanıt veren Başkan Kuş’a teşekkür etti.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195