Title of a News Article

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine tekrardan...

Mahalle sakinlerinin talebi üzerine tekrardan...
banner206
Ceylanpınar Belediyesi tarafından daha önce iki kez yakılıp tahrip edilen Turgut Özal Mahallesi Parkı mahalle sakinlerinin talebi üzerine yeniden yapılıyor.

Belediye Başkanı Menderes Atilla, Turgut Özal Mahallesinde yapımına başlanan parkı inceledi. Mahalle sakinleri ev çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Atilla, parkın projesiyle alakalı olarak Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Altun ve Park Bahçeler Müdürü Hasan Aslan'dan bilgi aldı. Başkan Atilla, burada yaptığı açıklamada Turgut Özal Parkının daha önce iki kez teröristler tarafından yakılarak tahrip edildiğini hazırlatarak, mahalle sakinlerinin isteği üzerine üçüncü kez parkı yenilediklerini belirtti.

Park çalışmasıyla birlikte bitişiğinde bulunan semt pazarının da elden geçirileceğini vurgulayan Başkan Atilla, "Semt pazarımız da yakılarak tahrip edilmişti. İnşallah semt pazarımızı da elden geçirecek ve halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Hıdır Erat da, mahalle parkının daha önce yakıldığını söyleyerek, "Burası tinercilerin mekanı haline gelmişti. Sağolsun başkanımız parkımızı yeniden yapıyor. İnanıyoruz ki parkımız tamamlandığında eskisinden daha güzel olacak. Çalışmalardan dolayı belediye başkanımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195