Title of a News Article

Maşuklulara bir yol daha açılıyor

Maşuklulara bir yol daha açılıyor
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiğinde yaşanan yoğunluğu asgari düzeye indirebilmek için yeni bulvarlar, köprülü kavşaklar ve alternatif yollarla planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
GAP Havaalanı istikametinden gelen araçların daha kısa ve güvenilir bir şekilde Karaköprü İlçesi Seyranetepe (Maşuk) Mahallesine ulaşmalarını sağlamak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 2850 metre uzunluğunda ve  25 Metre genişliğindeki Şairnabi Bulvarında ki  yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait iş makineleri tarafından yarma ve dolgu işlemlerinin tamamlanması ile birlikte stabilize çalışmalarını da hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Bulvarın tamamlanması ile birlikte Diyarbakır İstikametinden gelen araçlar Çevik Kuvvet Kavşağında trafiği yoğunlaştırmadan kısa süre içersinde Diyarbakır yol ağı üzerinden Haliliye İlçesine bağlanmış olacak.

Bu çalışmanın devamında Seyrantepe (maşuk) mahallesinde bulunan Belediye Vadi Evleriyle Maşuk bölgesini bir birine bağlayan 30 Metre genişliğinde ve 1 Km uzunluğundaki 8143. Sokakta yol açma  çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Ekipleri bu çalışmayla Seyrantepe mahallesinde iç yollarını tamamlıyor. Yeni gelişim alanında yapılan çalışmalarla ulaşım ağını genişletiyor. 

BEYAZİT VE MÜSLÜM ELÇİ BULVARI AÇILIYOR
Karaköprü Batı Kent Mahallesinde yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişletmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi yeni açtığı 17 metre genişliğindeki Beyazit Bulvarı ve Müslüm Elçi bulvarlarında Fen İşleri Ekipleri çalışmalarını süratle devam ediyor. 

Açılan iki yeni Beyazit Bulvarı ve Müslüm Elçi bulvarlarının, Çardaklıkaya bulvarına bağlanmasıyla bölgede trafik sorunu asgariye inecektir. 

Şanlıurfa'ya kaliteli ulaşım hizmeti vermek için Büyükşehir Belediyesi gece-gündüz, yaz-kış ve hafta sonu demeden büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Başkan Çiftçi, Kent merkezinde deforme olmuş yollarda asfalt çalışmasını yaparken, yeni bulvarlarla trafik akışını rahatlatacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195