Title of a News Article

Ortak açıklama yaptılar...

Ortak açıklama yaptılar...
banner206
Şanlıurfa'nın Akçakale, Harran, Siverek ve Ceylanpınar Belediye Başkanlarından alınan demeçler doğrultusunda yeni yıldan bekletilerini derledik.

Akçakale Belediyesi Başkanı Ecz. Abdulhekim Ayhan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ile yapılan görüşmeler neticesinde, iyisiyle kötüsüyle geride bırakılan 2016 yılı değerlendirildi. Yeni yıldan umutlu olduklarını belirten AK Partili Belediye Başkanları, yaptıkları açıklamalarında; ülkenin huzurunu, güvenini temin edecek sözler sarf edip hem fikir oldukları gözlemlendi. 

4 belediye başkanının yapmış oldukları açıklamaları ise;

"Ülkemizin her karış toprağı, bu günlere kolay gelmedi. 2016 yılında yaşanan acı hadiseler 78 milyonu yasa boğdu. Ülke adına 15 Temmuz gecesi milyonlar sokağa döküldü. Din dil ırk demeden kol kola girdik. Bu ülkenin zor kazanıldığını hepimiz biliyoruz. Komşu ülke Suriye'de yaşanan acı dramın biran önce sona ermesi için dualar ediyoruz. Umuyoruz ki, 2017 yılı Müslümanlar adına barış yılı olur. Sayın Cumhurbaşkanımızın girişimleri sonucu kalıcı bir ateşkes bekliyoruz Suriyeli kardeşlerimizle birlikte. Türkiye güçlü bir ülke ve tüm dünya bunu biliyor. En etkin rolü bizler oynuyoruz. Sağdulu olup ümitli bekleyişimizi sabırla sürdürüyoruz." 


Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195