Title of a News Article

Ortak karar aldılar...

Ortak karar aldılar...
banner206

Şanlıurfa merkez Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İlçe Kaymakamlığı ile birlikte her ay büyükbaş bir hayvan adak yaparak hem ilçe halkının kazalardan korunmasını hem de kesilen hayvanı dezavantajlı ailelerin sofralarına ulaştırma kararı aldı.

Şanlıurfa'nın birçok tarihi mirasını sınırları içerisinde barındıran Eyyübiye ilçesinde hergün güzel gelişmeler yaşanıyor. 31 Mart'ın Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe halkı için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Eyyübiye ilçe Kaymakamı Adem Ünal ile bir proje geliştiren Başkan Kuş, maddi durumu iyi olmayan ailelere ellerini bir başka şekilde uzatma kararı aldı. Ayrıca, dün Eyüp Peygamber yakınlarında boş bir arazide yapılan kurban kesim esnasında akıtılan kanın ilçe halkı üzerine tüm kaza ve olaylardan sakınılması için dualar edildi.

Edinilen bilgiye göre, her ay bir büyük baş hayvan Eyyübiye ilçesi halkı adına kesilip durumu iyi olmayan ailelere dağıtılacak. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Eyyübiye ilçe Kaymakamı Adem Ünal'ın bu projesi kamuoyu tarafından takdirle karşılandı.

Konuyu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kuş şunları söyledi;

"Eyyubiye Belediyemiz ve Eyyubiye Kaymakamlığı olarak, Eyüp Peygamber Makamında, ilçemiz ve vatandaşlarımızın kazadan beladan kurtulması için kurban kesimimizi yaptık. Her ay düzenli olarak yapılacak kesimlerde kurban etlerimizi ilçemizdeki fakir fukara ailelere dağıtacağız."

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2019, 10:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reşat KARADENİZ
Reşat KARADENİZ - 5 yıl Önce

Alınan bu güzel karar umarım Sayın Belediye Başkanımızın ve Sayın kaymakam beyin şahsi bütçelerindendir.. Örnek Davranışlarından dolayı kendilerini kutlarım

SIRADAKİ HABER

banner195