Title of a News Article

Özşavlı'dan Başkan Ayhana Ziyaret

Özşavlı'dan Başkan Ayhana Ziyaret
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı ve beraberindeki heyet Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı'yı Akçakale Belediyesi yeni Hizmet Binasında karşılayan Belediye Başkanı Ayhan Milletvekili Özşavlı ve beraberindeki heyete ilçede yapılan hizmetler, hayata geçirilen dev projeler ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan projeler hakkında kısa bir brifing verdi. 

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; "Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Halil Özşavlı beyin ilçemizi ziyaret etmesi ve yapılan çalışmaları yerinde görmesi bizleri gayet memnun etmiştir. Şuan  içinde bulunduğumuz Akçakale Belediyesi yeni Hizmet binası ilçe halkının yaklaşık 50 yıllık ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Sadece yeni hizmet binamız değil bunun yanında Akçakale'mize devasa bir Kültür Merkezi, Engelliler Koordinasyon Merkezi ve geleceğimiz olan çocuklarımız için Kreş ve Gündüz Bakım Evini tamamlayarak hizmete sunduk. Belediyeciliğin tüm gerekliliğini yerine getirerek halkımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz 7/24 esaslı sahada ve çözüm üreten bir anlayışla çalışmaktadırlar. Sayın Milletvekilimizin ziyaretleri de bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah her geldiğinde daha güzel ve daha da gelişmiş bir Akçakale göreceklerdir." Dedi.  

AK Belediyelerin çalışkan kadroları sayesinde Akçakale ilçesinin gelişip büyüdüğünü bugün kendi gözlerimizle bir kez daha görüyoruz diyen AK Vekil Özşavlı şunları söyledi; "Başkanımızın da az önce dile getirdiği hizmetler ve projeler gerçektende devasa projelerdir. AK Hükümetler ve AK Belediyelerin hizmetleri ortadadır. Belediye Başkanımıza yaptıkları bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. AK Kadroların hizmet odaklı çalışacaklarının bir kez daha burada sözünü veriyoruz.

AK vekil Halil Özşavlı ve beraberindeki heyetle çekilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona buldu. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 17:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142