Title of a News Article

Özyavuz durmak bilmiyor

Özyavuz durmak bilmiyor
banner206
 Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, anayasa değişikliği teklifinin oylanacağı tarihi referanduma sayılı günler kala mahalle mahalle gezerek, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmaya devam ediyor. 
Başak Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Özyavuz, vatandaşlara, anayasa değişikliğinin onaylanması halinde Türkiye’de yaşanacak değişimi anlattı.

“REFERANDUM BİR FIRSAT”
Mahalle sakinlerinden “evet” sözü alan Özyavuz, “Türkiye, büyük hedefleri olan bir ülke. Bu hedeflere ulaşmak için de her zaman güçlü iktidarlar tarafından yönetilmesi gerekiyor. Bugün çok şükür güçlü bir iktidarımız var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderimiz var. Ancak, bizim bu ülkenin geleceğini de düşünmemiz lazım. Çünkü geçmişte bu ülke güçsüz iktidarlardan, kısa süreli koalisyonlardan çok çekti. O yüzden referandum, kriz, kaos ve karmaşa üreten mevcut sistemi değiştirmek için bir fırsat” dedi.

“MUTLU MİLLET, GÜÇLÜ DEVLET İÇİN”
Geleceğe güvenle bakmak için bu değişikliğin mutlaka yapılması gerektiğini ifade eden Özyavuz, “Milletimizin daha mutlu, daha huzurlu ve ekonomik yönden refah içerisinde yaşaması; devletimizin her yönden daha güçlü olabilmesi için 16 Nisan’da herkesten destek istiyoruz. Bizler, Harran halkımızın her seçimde olduğu gibi bu halk oylamasında da güçlü desteğini bizlerden esirgemeyeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195