Title of a News Article

Pazar Esnafı İş Başı Yaptı

Pazar Esnafı İş Başı Yaptı
banner206

Akçakale'de yapımı tamamlanan semt pazarında yer alacak esnaf çekilen kurayla belirlendi.

Yapımı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince tamamlanan ve Akçakale Belediyesine devri gerçekleşen Akçakale Semt Pazarı için düzenlenen kura çekimi sonrası 56 esnaf yeni yerlerinde temiz bir ortamda ilçe halkına hizmet verecek.

Akçakale semt pazarındaki kura çekimine Akçakale Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Abdullah Çiftçi, Zabıta Müdürü Mehmet Güçlü ve yaklaşık 80 esnaf katıldı. Kura çekimi sonrası ilçede daha önce el arabası ve köşe başlarında tezgah açan 56 esnafa yer tahsisi yapıldı.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan yaptığı açıklamada; "Öncelikle büyükşehir belediye başkanımıza yaptıkları semt pazarından dolayı teşekkür ediyorum. Akçakale Belediyemize devri gerçekleşen semt pazarında esnafın yerinin belirlenmesi için bugün kura çekimi vardı. Yapılan kura çekimi sonrası işletme hakkı kazanan esnafı tebrik ediyorum. Kurada ismi çıkmayan esnafımızda üzülmesin inşallah ihtiyaca göre ilçemizin başka bir alanına yapılacak 2. semt pazarında kendilerine yer tahsisi yaparız. Vatandaşlarımızda bundan böyle daha temiz, düzenli ve nezih bir ortamda alış verişini yapacaklardır. Allah hayırlı ve uğurlu eylesin." Dedi.

Semt esnaflarından Cuma Erke ise; "Bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi ve Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan'a teşekkürlerimiz sunarız." Dedi.

 Kura çekimi sonrası yerleri belirlenen esnaf tezgahlarını kurarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195