Title of a News Article

Ramazan öncesi yardım ettiler

Ramazan öncesi yardım ettiler
banner206
 Sosyal Belediyecilik çalışmaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede tespit edilen dar gelirli ailelere Ramazan ayı öncesi gıda desteğinde bulundu. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü tarafından  Ramazan ayı öncesi tespit etikleri muhtaç ailelere gıda paketlerini teslim etmeye başladı. 

AİLELER TEK TEK TESPİT EDİLİYOR
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairsi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler, gerek kendilerine gelen talepler doğrultusunda gerekse saha taraması sırasında ulaştıkları adreslerde ilk olarak ihtiyaç tespiti yapıyor. Ailenin ikamet ettiği adreslerdeki eksiklikleri not alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ardından nüfusu da göz önünde bulundurarak aileye gerekli yardımları ulaştırıyor. 

RAMAZANDA YARDIMLAR DEVEM EDECEK
Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı gelmesiyle, Ramazan ayı içerisinde yine tespit edilen ailelere gıda yardımında bulunuyor. Yardımlar sırasında ayrıca giyim kartı da verilerek ailelerin giyim konusundaki ihtilaçları da kendi istekleri doğrultusunda karşılanıyor,  dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik giyim yardımları devem ediyor. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 10:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Urfa merkez ve ilçelerinde yaşayan savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarımiza tesekkurler

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142