Title of a News Article

Sağlık Müdürü Durgut, Başkan Attila'yı ziyaret etti.

Sağlık Müdürü Durgut, Başkan Attila'yı ziyaret etti.
banner206
 Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Himmet Durgut, Ceylanpınar temasları kapsamında Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı da makamında ziyaret etti. Ziyarette mevcut devlet hastanesi ile yeni yapılacak devlet hastanesinin durumu konuşuldu.
Başkan Atilla, ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada, İl Sağlık Müdürü Durgut'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Şanlıurfa İl Sağlık Müdürümüz kısa bir süre önce Şanlıurfa'ya tayin oldu. Aslında bizim kendisini ziyaret etmemiz gerekirken kendisi bizi ziyaret ettik." dedi. Ziyareti dolayısıyla Durgut'a teşekkür eden Başkan Atilla, "Bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah beraber Ceylanpınar'ımız için gerekli hizmetleri beraberce yapmaya çalışacağız. Allah kendisini muvaffak etsin. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum." diye konuştu.
İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Himmet Durgut da misafirperverliğinden dolayı Başkan Atilla'ya teşekkür ederek şunları söyledi: "Ceylanpınar Devlet Hastanesini ziyaret ettim. Yönetici arkadaşlarla nasıl daha iyi hizmet verebilirizin cevabını yerinde aradık. Sayın başkanımızla da yeni hastanenin projesiyle ilgili istişarelerimiz oldu. inşallah önümüzdeki süreçte başkanımızın da desteğiyle hem mevcut hastanede hem de yeni hastanede güzel hizmetleri halkımıza sunacağız."

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2018, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195