Title of a News Article

Siverek Belediyesi'nden flaş açıklama

Siverek Belediyesi'nden flaş açıklama
banner206
 Siverek Belediyesi bazı sosyal medya hesaplarından fotoğrafları paylaşılan kırsal mahalle grup yollarıyla ilgili açıklama yaptı.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Bugün bazı sosyal medya hesaplarında Ergen, Divan, Takoran (Baki), Mahallelerimizin grup yolu ile ilgili bazı paylaşımlara yer verilmiştir. Bu paylaşımlar da belediyemizi hedef alan açıklamalar yer almış, ima yoluyla da olsa belediyemiz suçlanmıştır.”

Büyükşehir yasası ile birçok kanunda değişiklik yapıldığının belirtildiği açıklamanın devamında, “Büyükşehir yasasına göre kırsal mahalleleri (köyleri)  ilçe merkezine bağlayan bütün yolları yapma görevi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine verilmiştir. Belediyemizin görevi olmadığı bir hususta, Belediyemizin hedef alınarak suçlanması manidardır” ifadelerine yer verildi.

Yol yapım işlerinin sürdüğünün vurgulandığı açıklama şu sözlere yer verildi: 
“Söz konusu yolun 2016 yılı beton yol yapım işi ihale kapsamına alınması için bizzat Belediye Başkanımız Avukat Resul Yılmaz Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı nezdinde girişimde bulunmuş ve adı geçen yol ağı ihale kapsamına alınmış, ihale kesinleşmiştir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ihale kapsamında yol yapım işine devam etmektedir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ile yapılan görüşmelerde söz konusu yolun en kısa sürede yüklenici tarafından yapımına başlanacağı Belediye Başkanımıza iletilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
    

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195