Title of a News Article

Siverek'te yol standartları yükseltiliyor

Siverek'te yol standartları yükseltiliyor
banner206
Siverek Belediye Başkanlığı, belediyenin öz kaynaklarını kullanarak en ücra köşedeki mahallelerin cadde ve sokakları sıcak karışım asfaltla buluşturmaya devam ediyor. 
Asfalt çalışmalarıyla yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Siverek Belediyesi, Siverek'in çehresini değiştiriyor.
Daha önce Ofis, Bahçelievler, Ayvanat mahallesi gibi birçok mahallede sıcak asfalt kaplamasını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapısı tamamlanan Haliliye mahallesindeki cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmasına başladı. Öz kaynaklarını kullanarak çalışma başlatan belediye, yağışlar öncesi mahalle sakinlerini çamurdan kurtarıyor.
Başlatılan asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle görüşerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Son dönemde yapılan sıcak asfalt çalışmalarında herhangi bir kurumdan destek alınmadığını vurgulayan Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, belediyenin kaynaklarını kullandıklarını belirtti. Öncül, “Haliliye mahallemiz hizmet konusunda geri kalmış bir yerleşim birimi. Siverek Belediyesi olarak hizmeti mahallemize getirmiş bulunuyoruz. Arkadaşlarımız güzel bir çalışma yapmış. Amacımız yağışlı kış günleri başlamadan çamurdan kurtarmaktır” dedi.
Çalışmaların sadece Haliliye Mahallesi ile sınırlı olmadığını söyleyen Hacı Ahmet Öncül, sıcak asfaltın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.
Mahalle sakinleri çalışmalardan duyduklarını memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 15:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necdet
Necdet - 7 yıl Önce

Görüntüsü harika olmuş.Tebrikler.
Yağmur ve Kar suyu nereye gidecek sorusuna dogru cevap Kaliteyi belirleyecektir.!!!

SIRADAKİ HABER

banner195