Title of a News Article

Siverekli kadınların piknik keyfi

Siverekli kadınların piknik keyfi
banner206
 Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nden bayanlara piknik etkinliği
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Ayvanat mahallesi kadın destek merkezinde bulunan 150 kadın kursiyere yönelik düzenlediği piknik etkinliğine katılan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, mesire alanından bulunan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşlarla kısa bir süre sohbet eden başkan Yılmaz, kadın kursiyerlerimizin taleplerini dinleyerek, hatıra fotoğrafı çekti.  
  
Bahar mevsiminin gelmesiyle beraber kadın destek merkezinde eğitim gören kursiyerlere yönelik sosyal etkinlikler kapsamında Şehit Suat Aloğlu Mesire alanında düzenlenen etkinliğe katılan kursiyerler, belediyenin açmış olduğu kursların yanı sıra, paylaşmayı ve birlikteliği sağlayan bu tür sosyal aktivitelerin yapılmasından dolayı Başkan Resul Yılmaz’a teşekkür etti.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Bahar Çiftsever, yaptığı açıklamada; "Müdürlüğümüz bünyesinde açmış olduğumuz kurslarda kadınlarımızın sevdikleri alanlarda bilgi sahibi olmasını sağlayarak, gelecekte kuracakları işlerde tecrübe sahibi olmasını sağlamanın yanında, bu tür sosyal faaliyetler yaparak da kadınlarımızın sosyalleşmesini ve günün yorgunluğunu atmasını sağlıyoruz. Kadınlarımızın yüzünde gördüğümüz mutluluk ve birlikte iş yapma inancı bizlere yaptığımız çalışmalarda daha başarılı olma imkanı veriyor." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195