Title of a News Article

ŞUSKİ'nin 2017 yılı karnesi

ŞUSKİ'nin 2017 yılı karnesi
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), 2017 yılından bu yana yapmış olduğu içme suyu hat döşeme çalışmaları ile verimli bir hizmet yılı sergiledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’nın altyapı sorunlarına kalıcı çözüm üretebilmek için 100 yıllık çözüm hedefiyle Şanlıurfa genelinde gelişimi ve dönüşümü yaşatmaya devam ediyor. 

Birçok başarılı çalışmalara ve projelere imza atan ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarında tüm alt yapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretiyor ve çözüme kavuşturuyor. Bunun için tüm araç, ekipman ve personelleri ile birlikte Şanlıurfa’nın tümüne eşit bir şekilde hizmet ederek alt yapıda kalıcı hizmetler sunuyor.

422 BİN METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu problemini içme suyu hattı döşeme çalışmaları ile ortadan kaldırarak, kent merkezindeki mahallelerde ve tüm ilçeleri kapsayan kırsal mahallelerde su alamayan bölgelerin su ihtiyacının da giderilmesini hedeflemek için yapmış olduğu teknik hazırlık ve planlamalar sayesinde Şanlıurfa genelinde 2017 yılından bu yana yaklaşık olarak 422 bin metre içme suyu hat döşemesi gerçekleştirdi.

SU PROBLEMLERİ TARİHE KARIŞIYOR

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, ekipleri kırsal mahallelerin (köyler) içme suyu temini için “gurup içme suyu projesi” kapsamında yıllardır taşıma suyu ve kendi imkanları ile yüzeysel kuyularla su ihtiyaçlarını gideren vatandaşlara, içme suyu problemini çözmek için çalışmalarına devam etmektedir.

Kent merkezindeki yeni yerleşim alanlarında çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, alt yapı faaliyetlerini sahada planlı bir şekilde uygulayarak yeni yerleşim alanlarına içme suyu hatları döşemektedir.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195