Title of a News Article

TRAFİK MERKEZİ AÇILDI...

TRAFİK MERKEZİ AÇILDI...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Sinyalizasyon ve Trafik Şube Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılış töreninin gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 bin 850 metrekare alan üzerine yapılan Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı Sinyalizasyon ve Trafik Şube Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılış töreni yapıldı. Depo alanları, personel eğitim alanı, iş makineleri ve idari birimlerin bulunduğu hizmet binasının açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, belediye personelleri ve vatandaşlar katıldı. 
Açılış töreni öncesi konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Kurumların sahibi o şehirde yaşayan insanlarımızdır. Büyükşehir Belediyesi ekibi olarak güzel bir süreç geçirdik. Büyükşehir Belediyesi'nin bir başarısı varsa şehrin birlik ve bütünlüğünden kaynaklanıyor. İlçelerimizle her zaman uyum içerisinde çalıştık. Kamu kurum ve kuruluşları ile çatışmayan bir belediyeyiz. Biz Büyükşehir Belediyesi ekibi olarak hep birlikte omuz omuza Şanlıurfa için çalışıyoruz. Çalışma neticesinde Katı Atık tesisi, Atık Su Arıtma Tesisi, beton yollar, en büyük yeşil alan olan GAP Vadisi birlikten oluşan çalışmalardır" dedi.
"BÜYÜKŞEHİR'İN TÜM BİRİMLERİNİ BİR ARAYA TOPLAYAN BİR PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"
Şanlıurfa'da güzel projeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çiftçi, "Ulaşım için Şanlıurfa'da bir kampus yapılıyor. Yer ve proje hazır durumda. Şanlıurfa kendi hizmet binasının temelini atacak. 65 bin metrekare kapalı alandan oluşan ve tüm birimleri de bir araya toplayan  projenin de yakın bir zamanda temelini atacağız. Makine ikmal anlamında kendi istasyonunu, deposunu, kantarını, atölyelerini oluşturan bir kampus olarak ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketler ve Büyükşehir Belediyemizle ilgili onu da projesini ve yerini Eyyübiye ilçemizde projesini bitirdik. Şuan projenin başlangıcını başlatmış olduk" diye konuştu. 
"BEN ŞANLURFA'YA HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"
Büyükşehir'in güzel hizmetlerinin ekibin koordineli çalışmasının sonucu olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi, "Şehrin 13 ilçesinde bir çok proje yürütüyoruz. Şanlıurfa'da yönetim değişikliği meydana geldi. İlk kez geniş bir alanda bütün herkesi kucaklayan, herkesle birlikte yürümeye çalışan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, herkesi kardeş anlayışı içerisinde gören bir yönetim tarzını benimsemiş durumdayım. Buna hepiniz katkı sağladınız. Ben sadece bir Belediye Başkanı olarak görevimi yerine getirdim. İlk kez Şanlıurfa büyükşehir olmasına rağmen çalışanlarımız güzel bir şekilde görevlerini yerine getiriyorlar. Şartlar ne olursa olsun 13 ilçemize de eşit bir şekilde hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bu merkezimizde akıllı sinyalizasyon, yol çizgi, kırsalda bin 100  kilometre çizgi çalışması yapıldı. Bu zamana kadar 53 bin tane levha dikilmiş durumda. Büyükşehir bu şehirde kalkınmayı gerçekleştiriyor. Şuan 12 bin kilometrelik yol ağının işaretlemelerini Büyükşehir Belediye Başkanlığımız yürütüyor. Şanlıurfa Büyükşehir'in yapmış olduğu hizmeti yeni fark ediyor. Binamız kurumumuza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
Çalışmalarından dolay Başkan Çiftçi'ye teşekkür eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz da, "Şanlıurfa Büyükşehir olarak 1. dönemini bitirmek üzere. Çok güzel bir koordinasyonla bu birinci dönemi başarıyla da tamamlayacağız. Büyükşehir ile ilçelerimizin çehresinin değiştiğini her gittiğimiz yerde görüyoruz. Güzel hizmetler için güzel fiziki ortamların bulunması gerekiyor. Bu güzel hizmet binası için de Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederim" dedi.
Açılışın ardından Başkan Çiftçi, programa katılanlarla birlikte hizmet binasını gezdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195