Title of a News Article

Tuna, Halkla kucaklaşmaya devam ediyor...

Şanlıurfa'da yıllar sonra bir Vali halkla bir araya gelerek sorunları dinliyor,çözüm buluyor, Devletin varlığını hissettiriyor. Viranşehirli kanaat önderleri, Vali Tuna'ya ilçenin sorunlarını anlatma imkanını buldular.

Tuna, Halkla kucaklaşmaya devam ediyor...
banner206

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, rutin hale getirdiği kanaat önderleriyle buluşma kapsamında Suruç ilçesinin ardından bugünde   Viranşehirli kanaat önderleri ve Aşiret temsilcileri ile buluştu.

Şanlıurfa Polisevi’nde gerçekleştirilen buluşmaya katılan kanaat önderleri ve muhtarlar, yaşadıkları sorunları, taleplerini ve görüşlerini Vali Tuna’ya ilettiler. Sıcak bir ortamın yaşandığı buluşmada katılımcıların memnuniyetleri dikkatlerden kaçmadı.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya; Viranşehir Kaymakam Vekili Ahmet Karatepe, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve Vali Danışmanı Reşat Uzun katılım sağladı.

Kanaat önderleri ve muhtarlarla buluşma toplantısında konuşan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, “Bu zor dönemlerimizde gerçek dostlarımızla birlikte millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Çocuklarımızı iyi yetiştirip, ülkemizin kalkınmasını sağlayacağız. Şanlıurfa’nın barındırdığı potansiyeli en verimli şekilde kullanacağız. Özellikle genç nüfusumuzu gelecekte büyük işler başarabilecek bir nesil olarak yetiştireceğiz. Biz bu ülkede yüzyıllardır kardeşçe yaşayan insanlarız. Gönüllerimiz bir. Devletin temsilcileri olarak bizler sizin hizmetinizdeyiz. Viranşehir bizim için çok önemli bir yer. Eyüp Peygamberimizin kabri orada. Restorasyonu devam ediyor. El birliğiyle daha güzel olacak” dedi.












Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195