Title of a News Article

Urfa Büyükşehir 65 yeni araç aldı

Urfa Büyükşehir 65 yeni araç aldı
banner206
 11 Eylül tarihinde hizmete başlayacak otobüslerin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfalı hizmetin en iyisine layıktır" dedi.
Türkiye’de nüfus oranına göre toplu taşımada en büyük araç filosuna sahip olan ve ulaşımda Kalite ödülü alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni aldığı 65 adet otobüs 11 Eylül’de hizmet vermeye başlayacak. Kent içi ulaşımda sorunları ortadan kaldırabilmek için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yeni aldığı otobüsler düzenlenecek törenle halka tanıtılacak. Engelli vatandaşların rahat seyahat edebilmeleri için engelli rampası bulunan ve WİFİ hizmetinin de sunulacağı 20 adet 7 metrelik, 25 adet 12 metrelik ve 20 adette körüklü 18 metrelik otobüsler BEL-SAN A.Ş. bünyesinde hizmet verecek.

Büyüyen ve gelişen Şanlıurfa'ya her alanda hizmet yaptıklarını belirten Başkan Çiftçi, Şanlıurfalıların rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak için gayret gösterdiklerini belirtti.

Başkan Nihat Çiftçi'nin katılacağı 65 adet toplu taşıma aracının hizmete sunulacağını içeren program ise (11.09.2017)Pazartesi günü saat 17.00'de Haleplibahçe - Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenecek. Bakan Çiftçi, programa tüm Şanlıurfa halkını davet etti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195