Title of a News Article

Üst yapı çalışmaları göz dolduruyor

Üst yapı çalışmaları göz dolduruyor
banner206
Şanlıurfa’nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, kentin çeşitli noktalarında devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde denetledi.

Merkez ve kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği üst yapı hizmetleri ile kentin çehresini değiştiren Harran Belediyesi’nin ilçe geneline yayılan çalışmaları, yoğun bir tempoda devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Süleyman Demirel Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR EN YAKIN ZAMANDA TAMAMLANACAK

“Her şey Harran halkı için” diyen Başkan Özyavuz, belediye hizmetlerinin, merkez-kırsal ayrımı gözetilmeksizin ilçenin her köşesine eşit şekilde ulaştırıldığını ifade etti. Özyavuz, ilçe genelinde çalışmaların en yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi.

Son dönemde gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmaları ile Harran’ın adeta çağ atladığını belirten Özyavuz, “İlçemiz, modern bir kent olma yolunda hızlı adımlar atıyor. Sokaklarını parke ile kapladığımız, kaldırım düzenlemelerini yaptığımız mahallelerdeki vatandaşlarımızın memnuniyeti, ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Ekiplerimiz şu anda kentin birçok noktasında çalışma yürütüyor. İnşallah bu çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlayacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 09:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 7 yıl Önce

yıl 2017 millet uzaya yol yapmış bizimkiler hala yerleri bitiremedi :)))

HARRANLI
HARRANLI - 7 yıl Önce

3 DÖNEMDİR BELEDİYE BAŞKANI DAHA YENİ ÇALIŞMAYA BAŞLADILAR ODA GÖZ BOYAMAK İÇİN SADECE HABERLERE ÇIKMAK İÇİN YAZIK GİDİN BİRDE DİĞER KÖYLERİNE BAKIN MEZARLIĞA BAKIN

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142