Title of a News Article

UYGAD üyeleri ve STK’lar Akçakale’ye Çıkarma Yaptı

UYGAD üyeleri ve STK’lar Akçakale’ye Çıkarma Yaptı
banner206

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (UYGAD) Güneydoğu Bölge ve Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sıtkı Aloğlu, yönetim kurulu üyeleri ve sivil toplu kuruluş temsilcileri Akçakale İlçesi’nde çeşitli temaslarda bulundu.

Gezi kapsamında önce Akçakale Süleyman şah Konaklama Tesislerinde barınan Suriyeli sığınmacıları ziyaret eden Aloğlu ve beraberindeki heyet,  çadır kent Müdürü Ramazan Kılıç ve Müdür Yardımcısı Mustafa Burak Güney'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 AYHAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

UYGAD Güneydoğu Bölge ve Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sıtkı Aloğlu öncülüğündeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri daha sonra Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Hamza Özer’in de hazır bulunduğu görüşmede konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Abdülhakim Ayhan, yürüttüğü hizmetler ve önümüzdeki dönemde yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

“DEVLETİMİZE GÜVENİYORUZ”

Ayhan’ın makamındaki ziyaret sonrası grup, Suriye sınırında incelemelerde bulundu. Burada açıklamalarda bulunan UYGAD Güneydoğu Bölge ve Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sıtkı Aloğlu, daha güçlü bir Türkiye için dua etti. Aloğlu, konuşmasında, “ İnşallah savaşla değil; diplomasi ile Fırat’ın doğusuna da hareketler düzenlenerek, hem sınır ticaretinin artırılmasına hem de gelen Suriyeli misafirlerin ülkelerine dönmeleri için temennilerimiz vardır. Bu noktada devletimizin güçlü eline ve kudretine güveniyoruz. Bugün Akçakale Kaymakamlığını ve Belediyesi’ni ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan ilçe yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195