Title of a News Article

Vali Erin eski Urfa Valisini ağırladı

Vali Erin eski Urfa Valisini ağırladı
banner206
 Vali olarak görev yaptığı 1990-1996 yılları arasında Şanlıurfa İli Eğitim Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı’nın (ŞURKAV) kurucu başkanlığını da yapan T. Ziyaeddin Akbulut, eşi Adviye Akbulut ile birlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Valilik makamında, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile bir süre görüşen T. Ziyaeddin Akbulut, peygamberler şehri Şanlıurfa’nın tarihi, kültürü ve medeniyetlerin doğduğu merkez olarak müstesna bir yere sahip olduğunu, böyle bir şehirde görev yapmış olmaktan ve tekrar Şanlıurfa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin ise, “Şanlıurfa’ya hizmet etmiş, kalıcı eserlerin oluşmasına katkı sunmuş ve bugün Şanlıurfa’da hayırla yâd edilen isimler arasında olan Ziyaeddin Akbulut’a Şanlıurfalılar adına şükranlarımı sunuyorum” diyerek, ziyaret anısına Akbulut’a Şanlıurfa tablosu hediye etti.

Şanlıurfa’da en uzun süre görev yapan Vali olarak bilinen T. Ziyaeddin Akbulut, çeşitli temaslarda bulunacak ve yarın yapılacak ŞURKAV Genel Kurulu toplantısına katılacak

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 13:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Merhaba
Merhaba - 6 yıl Önce

Kesin urfaya yıkılmaya gelmiştir. Valilipin sırtından ye iç gez. Oh ne ala

SIRADAKİ HABER

banner195