Title of a News Article

Vatandaşın koluna girip mahalleyi gezdi

Vatandaşın koluna girip mahalleyi gezdi
banner206

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sorunların çözümü noktasında ilçedeki mahalle gezilerini sürdürüyor. Akşemsettin, Akabe ve Direkli Mahallelerinde bir dizi temaslarda bulunan Başkan Ekinci, yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve “Bizler gezdiğimiz müddetçe sorunların çözümü daha hızlı olacak” dedi.

Sabah erken saatlerde mahalle gazisine başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahallelerin ana caddelerinin yanı sıra, en ücra sokakları deyim yerindeyse tırmanarak vatandaşların sorunlarını dinlemek için onların yanına gitti.

Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Ahmet Eskiler, Akabe Mahallesi Muhtarı Yusuf Kaya ve Direkli Mahallesi Muhtarı Mehmet Kestop ile birlikte temaslarını sürdüren Başkan Ekinci, bu mahallelerde ŞUSKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Direkli Mahallesinde taziye evinin çalışmalarını da inceleyen Başkan Ekinci, kısa sürede buranın tamamlanacağını ve vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

‘Güler yüzünüz, en güzel ikramınız’

Akşemsettin Mahallesi gezisi esnasında, esnafla da bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gösterilen ilgi alakadan dolayı teşekkür ederek, ‘Güler yüzünüz en güzel ikramınızdır’ demesi esnaf tarafından takdir topladı. Öte yandan sokak aralarında yaşlı insanlarla da karşılaşan Başkan Ekinci, kısa bir süre sohbet ettiği yaşlı bir amca ve teyzenin hayır dualarını aldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaklaşık 4 saat sürdürdüğü mahalle gezisi sonrası açıklamada bulunarak şunları söyledi;

“Akşemsettin, Direkli ve Akabe Mahallelerimizi bugün gezdik. Burada, vatandaşlarımızın ŞUSKİ’nin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda, üst yapı ile ilgili talepleri vardı. Bu talepler ilgili ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Yapılan çalışmaları da yerinde gördük, vatandaşlarımızın sorunlarını birebir kendi ağızlarından almak ve gerekli yerlere de yapılması konusunda talimatlar verme amacıyla geldik gezdik. Netice sonucunda, vatandaşlarımız arasında bizler gezdiğimiz müddetçe sorunların çözümü daha hızlı oluyor. Ekiplerimizle beraber bundan sonraki süreçte, muhtarlarımız ve mahallelilerimizle beraber yapılması gerekenleri bir an önce yapılması konusunda iş birliği yapmış olacağız ve yapmaya da devam edeceğiz.” 

Başkan Ekinci'ye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tepe' de eşlik etti. 





Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195