Title of a News Article

Yalçınkaya'dan flaş hamle!...

Yalçınkaya'dan flaş hamle!...
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, vizyon projelerini yerine getirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Akçakale’ye TOKİ kazandıracağı müjdesini katıldığı televizyon programında açıklayan Başkan Yalçınkaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüklerini ve TOKİ heyetinin kısa bir zaman içerisinde saha çalışması için ilçeye geleceğini söyledi.

Akçakale’nin çehresini değiştirecek projeler ile göreve başlayan Başkan Mehmet Yalçınkaya, ilçede yaşanan konut sorununu öncelikli olarak çözüp, kamu görevlileri ve dar gelirli aileleri ev sahibi yapacak projesini hayata geçiriyor. TOKİ’nin Akçakale’de konut yapmasını sağlamak amacıyla Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen Başkan Yalçınkaya, acil ihtiyaç olan konut sorununun çözümünü talep etti. Bakan Kurum da, ilk etapta TOKİ’nin 150 ile 300 arasında konut projesinin Akçakale’de yapılacağı müjdesini Başkan Yalçınkaya’ya verdi.

TELEVİZYON PROGRAMINDA AÇIKLADI

Akçakale’ye TOKİ’nin konut yapması ile ilgili Bakan Murat Kurum ile yaptığı görüşmeyi katıldığı televizyon programında açıklayan Başkan Mehmet Yalçınkaya, şunları söyledi:

“Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile geçtiğimiz hafta Ankara’da bir araya gelerek, uzun uzaya ilimizi ve Akçakale’mizi konuştuk. İlçemize TOKİ Konutlarının yapılmasını istedim. İlk etapta 150 ile 300 arasında bir konut sözü aldık. Sayın bakanımız ile görüştüğümüzden hemen sonra hemen ilçemize geldik sahada incelemelerde bulunduk. 3 ayrı hazine arazisi tespit ettik. Bu tespit ettiğimiz alanların yazısını vakit kaybetmeden yazdık ve TOKİ’ye gönderdik. Çok kısa bir süre sonra TOKİ yetkilileri ilçemize bir heyet gönderecek. Akçakale’mizde ilk etapta muhtaç ve fakir olan vatandaşlarımız bundan yararlanacak. İlçemizin güzel bir bölgesine TOKİ Konutlarını kurup, Akçakale’mize güzel bir hizmet kazandırmak istiyoruz.”Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195