Title of a News Article

Yeşil alan olacak

Yeşil alan olacak
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan olarak şehre kazandıracağı Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi. Çevre esnaf ve vatandaşlardan da tam not alan çalışmaların kısa sürede tamamlanması takdirle karşılandı.

Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımı ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bodrum, zemin, 6 kat ve teras katından oluşan toplamda 2 bin 473 metrekare betonarme yapının yıkımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, binadan arda kalan bölgeyi yeşil alana kazandıracak.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TEŞEKKÜR
Oldukça eski ve hasarlı yapının olası üzücü bir olaya sebebiyet vermeden yıkılması yönünde talimat veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden vatandaşlar bölgenin yeşil alan olarak düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler. Vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyemiz alandaki yıkımı kısa sürede tamamladı. Örnek bir belediyecilik sergileyen Büyükşehir Belediyemizin bölgeyi yeşil alan olarak kazandıracağı için de memnunuz" diye konuştular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195