Title of a News Article

Zok'ta işlem tamam...

Zok'ta işlem tamam...
banner206

Siverek Belediyesi, kırsal mahalleleri kalkındırma çalışmaları kapsamında Zok Mahallesinde kilit taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Kırsal mahallede yapılan yol çalışmasını inceleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül vatandaşların taleplerini dinledi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce ilçeye 25 kilometre uzaklıkta bulunan Zok kırsal mahallesinde mahalle içi sokaklarda 10 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmasının tamamlandığını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları kaydetti.’’ Ekiplerimizin Zok mahallesinde yaptığı çalışmaları yerinde inceledik, mahallemiz daha önce çok kötü durumdaydı ekiplerimiz parke taşı çalışmalarına başladı yaklaşık 11 metrekare kilit taş döşeme çalışması yapıldı, gerçekten güzel bir çalışma ortaya çıkmış, köylerimiz yapılan çalışmalar memnun ekiplerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, yapılan çalışmaların mahallemize hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

Bu güne kadar hizmet alamadıklarını belirten mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alidemirfacebook36
Alidemirfacebook36 - 6 yıl Önce

Alidemirface book63

SIRADAKİ HABER

banner195