Title of a News Article

Ödemiş Emniyeti’nden Komşu İlçelere Tekerlekli Sandalye Desteği

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Engellilere Yönelik Yaptığı Çalişmalari Komşu İlçelere De Taşıdı.

Ödemiş Emniyeti’nden Komşu İlçelere Tekerlekli Sandalye Desteği
banner206
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, engellilere yönelik yaptığı çalışmaları komşu ilçelere de taşıdı.
Ödemiş ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mavi kapak projesi kapsamında engelli vatandaşlara tekerlekli sandalya dağıtmaya devam ediyor. Projeyi komşu ilçelere de taşıyan ekipler, Gaziemir ve Bayındır dağıttığı tekerlekli sandalyelerin ardından Kiraz’da da engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye temin etti.
Tekerlekli sandalyeyi Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Atiye Okka’ya teslim eden TDP Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Mehmet Kabakoz, bundan sonra Kiraz’a da destek vereceklerini belirtti.
Kabakoz, "Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği olarak uzun zamandır sürdürdüğümüz mavi kapak kampanyası ile birçok tekerlekli sandalye alma şansımız oldu. Mavi kapak projemizin gönüllüleri oluştu tüm okullarımız, işletmelerimiz, belediye tesislerimiz bu işe gönül verdiler ve sonuçta önemli bir noktaya ulaştık. Ödemiş’te engelli birçok kardeşimize hayatını daha da kolaylaştırması için tekerlekli sandalyelerimizi hediye ettik. Geçtiğimiz hafta bu projemizi çevre ilçelerimizi de taşıdık. Bize gelen talep üzerine Gaziemir ilçemiz ile Bayındır ilçemizde ilçe emniyet müdürlüklerimiz aracılığı ile iki engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalyelerimizi ulaştırdık. Bugünde Kiraz ilçemize Kiraz’da bulunan Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği aracılığı ile tekerlekli sandalyemizi engellimize ulaştırdık. Kiraz’da Engelsiz Umutlar Derneğimizde son 1 yılda önemli projeler yaptı engelli kardeşlerimize sahip çıktı. Bundan sonraki günlerde de çalışmalarımız sürecektir. Duyarlılık gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195