Title of a News Article

Pamukkale Belediyesi’nden Evlenen Çiftlere Evlilik Seti

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye personeli olan görme engelli İbrahim ve Ayşe Kokucu çiftinin nikahını kıyarak, içinde ‘Kuran-ı kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ile Türk Bayrağı’...

Pamukkale Belediyesi’nden Evlenen Çiftlere Evlilik Seti
banner206
Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye personeli olan görme engelli İbrahim ve Ayşe Kokucu çiftinin nikahını kıyarak, içinde ‘Kuran-ı kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ile Türk Bayrağı’ olan ilk hediye setini onlara hediye etti.
Pamukkale Belediyesi, uygulamaya geçirdiği sosyal projeleriyle de adını öne çıkarıyor. Pamukkale Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerden yaşlılara, eğitimden sağlığa, öğrenci odaklı sosyal projelerden kültür ve sanatsal etkinliklere çok geniş bir kapsamda Pamukkale İlçesi’ndeki vatandaşların memnuniyetine odaklı birçok sosyal projeyi hayata geçiriyor. Yeni bebeği olan aileler bir bir ziyaret edilerek, bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı bir çanta ve battaniye hediye edilerek anne ve babaların yanında olan Pamukkale Belediyesi, şimdi de nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren çiftleri mutlu ediyor. İlçede çiftlere Sevindik ve İncilipınar Nikah Dairelerinde nikahları sonrası içinde ‘Kuran-ı kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ve Türk Bayrağı’ bulunan set hediye ediliyor. Proje kapsamında ilk hediyeyi de Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin verdi. Başkan Hüseyin Gürlesin, belediye personeli olan görme engelli İbrahim ve Ayşe Kokucu çiftinin nikahını Sevindik Nikah Dairesi’nde kıyarak, içinde ‘Kuran-ı kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ile Türk Bayrağı’ olan ilk hediye setini onlara bir ömür boyu mutlu olmaları dileğiyle hediye etti. Kokucu çifti, Başkan Gürlesin’e teşekkür ederek, hediyeden dolayı mutluluklarını dile getirdi.
Sosyal birçok projeyi hayata geçirerek Pamukkale İlçe halkının mutluluklarında ve üzüntülerinde her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Gürlesin, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Yönetim tarzımız gereği olarak emanetini üstlendiğimiz hemşerilerimizin sıradan belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla 1,5 yıllık sürecimizde birçok çalışmayı hayata geçirdik. Onlardan birisi de yeni evlenen çiftlerimize yönelik oldu. İlçede tüm yeni evlenen çiftlerimize şık bir sandık içinde Kuran-ı kerim, İslam’da Evlilik ve Mahremiyet kitabı, Fincan takımı ve Türk Bayrağı’ bulunan set hediye ediyoruz. Onların o mutlu anlarına bizde bu hediyemizle ortak oluyoruz. Bugün ilk olarak hediyemizi nikahını kıydığımız İbrahim ve Ayşe Kokucu çiftimize verdik. Evlilikleri boyunca da onlara mutluluk ve huzur diliyorum. Yeni evlenecek tüm çiftlerimize de Pamukkale Belediyemizin vereceği hediyeyi güle güle kullanmalarını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195