Title of a News Article

Sevgi Eli’nden Yaşar Amcaya Boya Sandığı

Denizli’nin Çivril ilçesinde çalışabilmek için belediyeden boya sandığı isteyen Yaşar Ok’un isteği yerine getirildi.Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimi soysal yardımlar çerçevesinde yaptığı yardımla Yaşar Ok’un yüzünü güldürdü....

Sevgi Eli’nden Yaşar Amcaya Boya Sandığı
banner206
Denizli’nin Çivril ilçesinde çalışabilmek için belediyeden boya sandığı isteyen Yaşar Ok’un isteği yerine getirildi.
Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimi soysal yardımlar çerçevesinde yaptığı yardımla Yaşar Ok’un yüzünü güldürdü. Geçim sıkıntısı çeken Ok , Çivril Belediyesine başvuru için gelerek maddi yardım istemediğini sadece geçimini sağlamak için bora sandığı istediğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen yetkililer Yaşar Ok’a boya sandığı hediye etti. Yaşar Ok, “Çivril Belediyesi’ne teşekkür ederim. Bana sahip çıktı. Artık bir işim var. Arızalı motorum da yapıldı. İşimi gücümü yola koydum.Bana gıda yardımında da bulundular.Artık çok mutluyum ”dedi.
Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven ise, “İyilik devreye girince kötülük utanıp kaçarmış.Bu yüzden iyilikler Çivril’de yayılmaya devam ediyor.Bizler sosyal yardımlar çerçevesinde yaptığımız ziyaretlerde ihtiyaçlı insanlara ulaşmaya devam ediyoruz.Zaman zaman vatandaşlarımız da bizlere başvuruda bulunabiliyorlar.Bu başvurulardan biri de Yaşar Ok.Bize geldiğinde dikkatimizi çeken şey bizden sadece iş istemesi oldu.Yani kendi ekmeğini kendisi kazanacaktı. Bu da gerçekten onurlu bir davranış.Kendisine ihtiyacını tedarik edip ulaştırdık.Allah hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195