Title of a News Article

Milletvekili Çakırözer’den Emekli Subay Ve Astsubaylara Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Eskişehir Şubesi ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.Gerçekleştirdiği ziyaret esnasında...

Milletvekili Çakırözer’den Emekli Subay Ve Astsubaylara Ziyaret
banner206
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Eskişehir Şubesi ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.
Gerçekleştirdiği ziyaret esnasında artan terör olaylarına değinen Çakırözer, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları arasından şehit ve gaziler verilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. “Ülkemizin bir an önce birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde meselelerini çözmesi gerekir” diyen Çakırözer, “Terörün nasıl bir bela olduğunu en iyi onunla mücadele eden siz TSK mensupları bilirsiniz. Sizin nezdinizde tüm TSK mensuplarına başsağlığı ve sabır diliyorum” şeklinde konuştu.
Toplumun teröre karşı demokratik tepkisini göstermenin doğal olduğunu, ancak bu tepkinin yurttaşları ötekileştirici, ayrıştırıcı ve provokatif boyuta varmaması gerektiğinin altını çizen Çakırözer, “Hepimize düşen, sağduyulu ve provokasyonlardan kaçınacak biçimde tepkimizi, huzur ve beraberlik arzumuzu göstermek olmalıdır” ifadelerini kullandı.
Emekli subay ve emekli astsubayların sıkıntı ve beklentilerini de dinleyen Vekil Çakırözer, toplumun tüm kesimleri gibi emekli subay ve astsubayların refah düzeyinin yükseltilmesi gerektiğini ve bunun için çaba harcayacaklarını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195