Title of a News Article

Gazilerden Teröre Motosikletli Tepki

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘Gaziler Haftası’ etkinlikleri kapsamında Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri ile birlikte gazilere şehir turu attırdı.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler...

Gazilerden Teröre Motosikletli Tepki
banner206
Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘Gaziler Haftası’ etkinlikleri kapsamında Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri ile birlikte gazilere şehir turu attırdı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Haftası nedeniyle Türk Chopper Motor Kulübü üyeleri ve gazilerle Türk bayrakları eşliğinde tur attı. Demokrasi Meydanı’ndan başlayan tura, zabıta araçları da Türk bayrakları asarak eşlik etti. Başkan Tahmazoğlu, bindiği motorun yan tarafına da Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Gazi Mehmet Yeter’i alarak, Türk Chopper Motor Kulübü’ne önderlik yaptı.
Tahmazoğlu, “Gaziler Haftası münasebetiyle Gaziler Vakfımızla, Türk Chopper Motosiklet Kulübümüzle beraber birer gazimizi motosikletin arkasına alarak, şehirde Türk bayraklarımızla geçen yıl da tur atmıştık. İnşallah biraz sonra yine aynı şekilde bir tur atacağız. Birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz. Gazilerimizin vatanımızın birliği için canlarını seve seve ortaya koyan ve gazi olan gazilerimizle beraber birlik ve beraberlik gösterisi yapacağız” dedi.
Türk Chopper Kulübü Gaziantep Şubesi Başkanı Sedat Durgun da, “Gazilerimizle beraber bir kortej yapacağız. Şahinbey Belediye Başkanı da bizimle beraber olacak. Etkinliğe katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Motosiklet turu öncesinde Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür belgesi verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195