Title of a News Article

Başkan Tutal Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Kurban Bayramı öncesi halk pazarı esnaflarını ziyaret ederek, alışveriş yaptı.Kurban Bayramı öncesi alışverişe çıkan vatandaşlar Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile karşılaşınca...

Başkan Tutal Pazar Esnafıyla Bir Araya Geldi
banner206
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Kurban Bayramı öncesi halk pazarı esnaflarını ziyaret ederek, alışveriş yaptı.
Kurban Bayramı öncesi alışverişe çıkan vatandaşlar Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile karşılaşınca sohbet ederek yapılan hizmetler için teşekkür etti. Pazarcı esnaflarının ve vatandaşın memnuniyetini değerlendiren Başkan Mehmet Tutal, bayram öncesi olması sebebi vatandaşların alışveriş için pazarcı esnaflarını tercih etmesinin güzel olduğunu söyledi. Başkan Tutal, Seydişehir’in gerek hayvancılık sektöründe gerekse sebze ve meyvecilikte günden güne geliştiğini ve artık kendi ürünlerini pazarladıklarını dile getirdi. Seydişehir halkının özellikle yerli ürünleri tercih etmesinin ise organik ürünler üzerinde Seydişehirli üreticilerin bilinçlendiğini kaydetti.
Bir esnafın ricası üzerine tezgaha geçerek vatandaşlara sebze ve meyve satan Başkan Tutal, pazarcılığın, ticaretin hassas bir meslek olduğunu dile getirerek, “Vatandaşın memnuniyetini sağlamak ve kaliteli ürünü pazara sunabilmek önemlidir. Biz de üreticinin ve tüketicinin bir araya gelmesi ve ikisinin de memnuniyetini sağlamak için çalışıyoruz. Sağlıklı bir ortamda vatandaşlarımızın alışverişlerini tamamlaması çok önemli” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195