Title of a News Article

Passolig’ten Önemli Uyarı

Passolig Malatyalı Futbolseverleri Maç Günü Kart Başvurusu Yapmamaları Konusunda Uyardı.

Passolig’ten Önemli Uyarı
banner206
Takımlarının PTT 1.Lig’e çıkmasıyla birlikte elektronik bilet sistemi Passolig uygulamasıyla tanışan Malatyalı futbolseverlere hafta sonu oynanacak Elazığspor maçı öncesi önemli uyarılar geldi.
Futbolseverlerin Passolig başvurularını kesinlikle maç günü yapmamaları uyarısından bulunan Malatya Passolig yetkilisi Vahap Kaya, Elazığ ile oynanacak maç gününe kadar başvuru sayısının 10 bin olacağını tahmin ettiklerini söyledi.
Bu arada Malatya’da Passolig gişe çalışma vakitlerinin saat: 10.00 - 19.00 olarak değiştirildiği açıklandı. Futbolseverlerin Passolig kartlarını gişelerden bu saatler içerisinde 15 TL yıllık ücret ve kimlikleriyle 5 dakika içerisinde alabilecekleri belirtildi.
Passolig ile ilgili taraftara önemli uyarılarda bulunan Passolig yetkilisi Vahap Kaya, kesinlikle maç günü Passolig başvurusu alınmayacağını kaydetti.
Futbolseverlere Passolig başvurularını bir an önce yapmalarını tavsiye eden Kaya, “Passolig başvurularına Malatya’da ilgi memnun edici düzeyde. Malatyalı futbolseverlere birkaç önemli uyarımız olacak. Birincisi başvurular kesinlikle maç günü alınmayacak. Maç günü kart basımı yapılmayacaktır. İkinci Elazığ maçında kimliğinde Elazığ yazan stada giremeyecek. Üçüncüsü ise Malatya’da Passolig çalışma saatlerimiz 10-19 olarak değiştirildi. Malatyalı futbolseverlerin bu huşulara dikkat etmesini rica ediyoruz. Bir başka husus ise Malatya şehrinin elektronik bilet Passolig’e gösterdiği ilgi. Şuan 6 binlere yaklaştık. Ben Elazığ maçına kadar sayının 10 bin olacağını tahmin ediyorum. Bu sayı 1.ligde ilk sezonu geçiren bir kulüp için iyi diyebiliriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195