Title of a News Article

Demirtaş Şehitler İçin Kur’an-ı Kerim Okuttu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş artan terör olaylarında şehit olan polis ve askerlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Demirtaş program öncesi yaptığı konuşmada ülkenin bağımsızlığı...

Demirtaş Şehitler İçin Kur’an-ı Kerim Okuttu
banner206
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş artan terör olaylarında şehit olan polis ve askerlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Demirtaş program öncesi yaptığı konuşmada ülkenin bağımsızlığı ve bayrağımız için 7’den 70’e herkesin savaşmaya hazır olduğunu söyledi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş dün akşam Gülüç Belediyesi düğün salonunda Mevlid-i Şerif programı tertip etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa Gülüç halkı yoğun ilgi gösterdi. Programda Gülüç Beldesi’nde ki camilerde görevli olan imam hatipler tarafından Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okunup, dua yapıldı. Programda vatandaşlara hitaben konuşma yapan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, bölücü terör örgütünün hain saldırı ile emellerine asla ulaşamayacağını söyledi. Demirtaş konuşmasında “Son zamanlarda yaşadığımız bu terör olaylarında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz, Kabe’de Hac görevi için bulunurken yaşanan kaza sonucu hayatlarını kaybeden Müslüman kardeşlerimiz ve beldemizde yaşayıpta ahirete göç edenler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuma programı düzenledik. Buraya gelip programımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda ki terör olaylarında şehit düşen asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Bu ülkemizi, bu bayrağımızı bu güne kadar buralara kadar getiren atalarımız ve bu uğurda şehit olanlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Bu ülkemizi bölmeye, şehit kanlarından rengini almış bayrağımızı indirmeye kimsenin gücü yetmez. Bizler birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bunlara gereken dersleri vereceğiz. Değerlerimize sahip çıkarak teröre karşı dik duracağız. Bu vatan bizim, bu bayrak bizim. Türk halkını parçalamaya kimsenin gücü yetmez. Gerekirse bende dahil yaşlımız, gencimiz, çocuklarımız, hepimiz savaşmaya hazırız. Ordumuza, polisimize her türlü desteği vermeye hazırız. Değerlerimize her zaman sahip çıkacağız” dedi.
Mevlid programı yapılan duanın ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195