Title of a News Article

Akay Yalçınkaya'yı ziyaret etti

Akay Yalçınkaya'yı ziyaret etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ile Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bir araya gelerek ilçede devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vekil Akay “Akçakale'yi çok güzel günler bekliyor. Başkanımıza inanıyoruz, güveniyoruz” dedi.

Tam kapanma sürecinde Meclis’e ara verilmesiyle seçim bölgesi Akçakale’ye gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti.

Her fırsatta bir araya gelerek ilçe için istişarelerde bulunan Vekil Akay ve Başkan Yalçınkaya yaklaşık 1,5 saat süren görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeden ilçede devam eden ve yapılması planlanan projeler ele alındı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya “Burada yaptığımız çalışmalar ile ilgili, bölgenin geleceği ile ilgili sorunları masaya yatırdık. Kendisi Ankara'da canla başla bu bölgenin ayağa kalkması için çaba gösteriyor. Biz de burada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kendisine gayreti ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki zamanda çok güzel işler yapacağız.”

VEKİL AKAY: BAŞKANIMIZA İNANIYORUZ, GÜVENİYORUZ

Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür eden Vekil Akay ise ilçeyi çok güzel günlerin beklediğine vurgu yaparak şöyle konuştu:

“Bugün başkanımızla beraber ilçemizde yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Akçakaleliler emin olsun ki; Akçakale'yi çok güzel günler bekliyor. Başkanımıza inanıyoruz, güveniyoruz. İnşallah Akçakale'nin beklediği projeleri başkanımızla el ele verip hayata geçireceğiz. Bundan daha önemlisi birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde yaşamaya devam etmemiz. Başkanımız da bu konuda çok hassas davranmakta ve ilçe insanımızı kaynaştırmak, birbirine yaklaştırmak ve kardeşçe yaşamlarını sağlamak için elinden gelen gayreti sarf ediyor. Akçakale'yi çok güzel günler bekliyor. Proje bazında hiçbir eksiğimiz yok. İnşallah bunların hepsini de hayata geçireceğiz. AK Parti'ye yakışır AK belediyeciliği, gönül belediyeciliğini Akçakale'ye yaymaya devam edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195