Title of a News Article

Akçakale Belediyesi personellerinden örnek davranış

Akçakale Belediyesi personellerinden örnek davranış
banner206

Akçakale Belediyesi tarafından başlatılan aşılama kampanyası kapsamında belediye sosyal tesislerinde belediye çalışanlarına aşıları yapıldı. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya herkesi aşı olmaya davet etti.

Koronavirüs ile mücadelede ilk günden bu yana sahada olan Akçakale Belediyesi, mücadelede aşı sürecine de tam destek veriyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Yerinde aşı uygulaması” sonrası belediye ve ilçede aşılama sürecinin hızlandırılması için kampanya başlattı. “Akçakale’de sıfır vaka” sloganı ile başlatılan kampanya ile İlçe Sağlık Müdürlüğü’nce görevlendirilen ekipler belediye sosyal tesislerinde belediye personellerinin tek tek aşılarını yaptı. Çalışanların yüzde 90’sını kampanyaya katılım sağladı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HEDEFİMİZ SIFIR VAKA

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş ile birlikte sağlık çalışanları ve aşı olan personellerle bir araya gelen Başkan Yalçınkaya şu sözlerle herkesi aşı olmaya davet etti:

“Aşılama kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Sağlık İl Müdürlüğümüzün buradaki değerli sağlık çalışanlarının gayreti ile inşallah ilçede sıfır vaka, sağlıklı bir ilçe, sağlıklı bir gelecek hedefliyoruz. Pandemide doktorlar başta olmak üzere en büyük kahramanlığı yapan sağlık çalışanları arkasından belediye çalışanları. Belediye çalışanlarımız bugün kampanyaya gereken desteği verdiler.

Bütün Akçakale halkını aşı olmaya davet ediyoruz. Bu hastalıktan kurtulmanın tek yolu, çaresi aşı. Aşı olursak bu beladan büyük oranda kurtuluruz. Hedefimiz sıfır vaka, sağlık çalışanlarımızla el ele belediye çalışanlarımızla beraber sağlık bir ilçe yaratmak. Herkese sağlıklı günler diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195