Title of a News Article

Akçakale'de değişim sürüyor

Akçakale'de değişim sürüyor
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek Akçakale’yi alt ve üst yapısıyla sınırda yıldız bir ilçe yapacaklarını belirtti.

İlçe genelinde devam eden çalışmaları sık sık yerinde ziyaret eden ve çalışmaların takibini bizzat yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Akçakale-Şanlıurfa yolu Süleyman Şah Konaklama Tesisleri’nden Polatlar Kırsal Mahallesine kadar yapılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yalçınkaya orta refüj, ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışması yapılan caddeyle ilgili yetkililer ve teknik personellerden bilgi alan Modern bir Akçakale için çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Başkan Yalçınkaya sınırda yıldız bir ilçe yaratma gayreti ile gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BÖLGEYE YAKIŞIR HİZMET YAPACAĞIZ

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya, ilçe için gece gündüz demeden çalıştıklarına belirterek “Akçakale’yi sınırda yıldız bir ilçe gayreti ile gece gündüz Büyükşehir Belediyesi ile beraber bu hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Prestij caddesi çalışması yapılıyor. Prestij caddesi bütün şehirlerde şehrin vitrini, şehrin çeyiz sandığı konumunda. Biz de bu caddeyi bitirmeye çalışıyoruz. Şimdi kamp bölgesinden buraya kadar olan bölgenin orta refüj ve ardından ağaçlandırma çalışmasını yapacağız, çiçeklendirmesini bitireceğiz, ışıklandırmasını bitireceğiz ve Akçakale’ye dışardan gelen bir kişi bambaşka bir şehir, bambaşka bir ilçe; ışıkları, caddeleri, alt ve üst yapısı ile çok mükemmel bir ilçe bulacak. 16 aydır durmaksızın gece ve gündüz çalışarak bu hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Bu gayretle inşallah çok yakın bir zamanda bu ana caddeyi prestij cadde dediğimiz Şanlıurfa Akçakale karayolunu arasındaki yolun şeklini düzenini bambaşka bir hale getireceğiz. Bu bölgeye bu insanlara yakışır bir hizmet yapacağız. Hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum “ dedi.

Başkan Yalçınkaya incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

Öte yandan ilçede 8 km. lik prestij caddesi, kırsalda stabilize, ilçe merkezinde kilitli parke taşı, Akçakale Şanlıurfa yolu asfaltlama çalışması, Akçakale-Suruç çevre yolunda çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195