Title of a News Article

Akçakale'de kurumlar dezenfekte ediliyor

Akçakale'de kurumlar dezenfekte ediliyor
banner206

Akçakale Belediyesi, salgın hastalıklarla mücadele için titizlikle yürüttüğü hijyen çalışmaları kapsamında ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları dezenfekte ediyor.

Çin'de başlayıp tüm dünyaya yayılan ve Türkiye'de de mücadele edilen koronavirüspandemisi için Akçakale Belediyesi dezenfekte ve hijyene yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Pandemi ile birlikte Akçakale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü,rutin olaraktemizleme işlemi yapılan noktalarda tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda ilçe genelinde ibadethane ve eğitim kurumları ile belediyeye ait hizmet noktalarıözel kıyafetli personeller tarafından dezenfekte edilmeye başlandı.Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile salgının yayılımının önüne geçme hedefi ile dezenfekte çalışmalarının kapsamı genişletildi. Ekiplerinsan sirkülasyonun yoğun olduğu kamu kurum ve kuruluşlarını da dezenfekte etti.

Hizmet, hem çalışanlar hem de vatandaşların takdirini toplarken dezenfekte işleminin periyodik olarak sürdürüleceği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195