Title of a News Article

Akçakale'de moral oldular

Akçakale'de moral oldular
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş ile sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulunarak tatlı ikram etti.

Akçakale’de koronavirüs ile mücadelede yoğun mesai harcayan ve canları pahasına görev yapan sağlık çalışanları sürpriz bir ziyaret ile moral buldu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, ilçeye gelerek Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti. Görüşmenin ardından iki isim Akçakale Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada Başhekim Op. Dr. Emre Altıntaş tarafından karşılanan Başkan Yalçınkaya ve Müdür Doç Dr. Erkuş sağlık çalışanlarını ziyaret ederek hem tatlı ikramında bulundu hem de sohbet etti. Hasta ziyareti de gerçekleştiren Başkan Yalçınkaya ve Müdür Erkuş hastanenin ve hastaların durumu ile ilgili de yetkililerden bilgiler aldı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: DESTAN YAZIYORLAR

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Yalçınkaya koronavirüs ile mücadelede sağlık çalışanlarının destan yazdığına vurgu yaparak “İl sağlık müdürümüz ve başhekimimiz ile beraber geçmişte Çanakkale destanı gibi bütün sağlık çalışanları bir destan yazıyor. Türkiye ve dünya buna şahit. Doktorlar ekipleri ile beraber herkes seferber olmuş sağlığını, canını ve bütün hayatını ortaya koyarak mücadeleyi sabahtan akşama kadar sürdürüyor. Takdire şayandır ki hasta vaka sayıları, yapılan sonuçların tespiti ile ilgili çıkan değerlendirmeler, tedaviler dünya ile kıyaslandığında çevremizdeki ülkeler ile Türkiye gerçekten bu konuda destan yazdı” dedi.

“ONLARA MİNNETTARIZ”

Her zaman sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını belirten Başkan Yalçınkaya sözlerine şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bu yolda şehit olan tıp ordusunun kahramanları birisi de Urfa'da 30 yıl hizmet eden Cemil Taşçıoğlu hocamız başta olmak üzere hepsinin adlarını hastanelere vererek sağlık çalışanlarına gereken desteği ve ehemmiyeti verdiğini ortaya koymuştur. Bizim de bugün burada yaptığımız sadece gönül alma. Hastanede gece ve gündüz seferber olan başhekim ve arkadaşlarına moral desteği vermek amacıyla geldik. Gülücük ve moral dağıttık. Biz her zaman yanlarındayız. Doktorlardan sonra en fazla ateşin içerisinde olan da belediye ve belediye çalışanları. Geri çekilme şansımız yok, sahada olmak zorundayız. Temizlik ve diğer bütün alanların hizmetini belediye görüyor. Önce sağlık çalışanları birince cephede ateş hattında canları pahasına bu hizmeti ve gayreti sürdürüyor. Onlara minnettarız, teşekkür ediyoruz. Allah doktorları ve sağlık çalışanlarını başımızdan eksik etmesin.”

Başkan Yalçınkaya Müdür Doç Dr. Erkuş’a da ilçeye yaptığı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2020, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195