Title of a News Article

Akçakale'de neler oluyor? Eski Başkandan flaş açıklama

Akçakale'de neler oluyor? Eski Başkandan flaş açıklama
banner206

Akçakale’de, belediyenin borcundan dolayı bir parkın satıldığı ve borçlar ile ilgili önceki dönem belediye başkanı Abdülhekim Ayhan da açıklama yaptı.

Akçakale Belediyesi’ne ait Atatürk Mahallesindeki 820 metrekarelik park, önceki dönemlerden kalan borçlar nedeniyle satıldı. İcra yoluyla satılan parktan elde edilen gelir, alacaklı M.E.'nin hesabına değil, belediyeden alacağı olan bir beton firmasına ilk sırada olduğu için aktarıldığı belirtilmişti. Yaşanan sürecin ardından Akçakale Belediyesi’nden açıklama yapıldı. Belediye, yaptığı açıklamada,” Söz konusu beton firmasının Akçakale Belediyesi’nden önceki dönemden kalan 3.800.000 TL, bir gıda firmasının ise 2.200.000 TL alacağı bulunmaktadır. Konuya ilişkin belge ve bilgiler mahalle muhtarıyla paylaşılmıştır.” denildi.

‘RAHATLAMA VE YAPTIKLARI YANLIŞLIKLARINI ÖRTME ÇABASI’
Yapılan açıklamaların ardından akşam saatlerinde Akçakale eski belediye başkanı Abdülhekim Ayhan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İddiaları reddeden Ayhan, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:”Akçakale Belediyesi yeni gündeme düşen belediye borcundan ötürü icra ile satışa çıkarılan Atatürk Mahallesi 431/1 ada içerisinde bulunan 820 metrekarelik parkın, önceki dönemlerden kalan borçlar nedeniyle icra yoluyla satışı yapılmıştır açıklaması!!  sözde kamuoyunu rahatlatma ve yaptıkları yanlışlıkları örtbas etme çabasına düştüğü  herkes tarafından aşikardır.!!

AYHAN’DAN CİDDİ İDDİALAR !
Beton ve gıda firmalarının bir önceki dönemde yapılan hizmet binaları ve taziye evlerinin yapımı ve bakımları için kullanıldığını herkes bilmektedir!!Şunu belirtmek isterim ki;
“BAZI ŞAHISLARIN BELEDİYE ADINA SÖZ KONUSU FİRMALARDAN ALACAKLARININ YARISINI VERMELERİ DURUMUNDA ÖDEME YAPACAKLARINI” aksi takdirde ödeme yapamayacaklarını ama “ANLAŞTIKLARI FİRMALARA ÜCRETLERİNİN YARISINI ALARAK”  ödeme yaptıklarını firma sahipleri de kendileri de iyi bilmektedir!! Söz konusu bu iki firma ile görüşülüp hangi tutara anlaşıldığını herkes iyi biliyor. Ayrıca bu borçlar hizmet karşılığı 2 senelik Başkanlığınız süresinde 1 taziye evi veya Camii yaptınız mı ? Yarım kalan projeyi bile tamamlamayıp muhalefet tarafından eleştirildiniz partinizi zor duruma soktunuz. Ayrıca bu alacaklıların iş yapmadığını iddia edip müfettişler inceledi ve borcundan ödemeyecektiniz ne oldu da daha doğrusu ne menfaat sağlandı da bu satışı gerçekleştirdiniz ???

GÜNEŞ, BALÇIKLA SIVANMAZ !
2 yıl boyunca  aylık gelen ödenekten hakkedişleri çıkar ve menfaat sağlamadıkları için ödemeyerek Belediyeyi icraya düşürdükleri  herkes tarafından bilinmektedir!!! Akçakale halkının aklı ile dalga geçmeyin göreve geldiğinizden beri icra, borç, açlık ve sefalet diyerek servetinize servet kattınız.  Güneşin balçıkla sıvanmayacağını burdan tüm Akçakale’li hemşerilerimi belirtmek isterim....Selam ve dua ile.” kaynak: urfadasin

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2021, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195