Title of a News Article

Akçakale'de o yol hizmete açıldı

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın geçen hafta “Hizmete açıyoruz” dediği yolda çalışmalar tamamlandı. Yolun ilçeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Yalçınkaya “Akçakale’ye yakışan bir hizmet oldu” dedi.

Akçakale-Şanlıurfa yolu 2’nci etap çalışmalarının tamamlanmasıyla tamamen hizmete açıldı.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ilçenin ulaşım sorununa neşter vurdu. İlçe tarihinin en köklü yol hamlesini başlatan Başkan Yalçınkaya sözünü verdiği Akçakale-Şanlıurfa yolunun hizmete açıldığını duyurdu.

Yolda incelemelerde bulunan Başkan Yalçınkaya ilçeye yakışır bir hizmet olduğunu belirterek “Rüyamız bugün itibariyle gerçekleşti. 2'inci etap çalışmaları da tamamlandı. Cep yollar, yan yollar, ana yol tamamlandı. Bundan sonra kaldırımları, çiçekleri, ağaçları, aydınlatması için gayret edeceğiz. Büyükşehirlerin muhteşem yapılarına uygun olarak Akçakale de muhteşem bir yapıya kavuştu. Buraya yakıştı. Eksiklikleri tamamlandığında Akçakale'nin çehresi tamamen değişecek. Geçmişte görüntüsü Afrika'ydı bundan sonra Avrupa olacak. Eski yol; GAP yatırımına, mevcut sınır kapısına, mevcut imkanlarına yakışmıyordu. Şimdi yakışan bir yol, bir hizmet oldu. Akçakale'ye, halkına, bütün insanlara hayırlı olsun” dedi.

Vatandaşlarla da görüşerek sorun ve talepleri dinledikten sonra bölgeden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195