Title of a News Article

Üsküdar Belediyesi'nden Akçakaleli çocuklara hediye...

Üsküdar Belediyesi tarafından Akçakale’deki ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere gönderilen bin adet temizlik setinin dağıtımında konuşan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen beyefendi olmak üzere bu konuda gayret, çaba gösteren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Akçakale Belediyesi ile Üsküdar Belediyesi arasında Akçakaleli çocuklar için gönül köprüsü kuruldu.

Üsküdar Belediyesi tarafından Akçakale Belediyesi’ne ilçede ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmak üzere bin adet temizlik seti gönderildi. Belediyede ekipler tarafından tek tek poşetlere yerleştirilen ürünler dağıtıma hazır hale getirildi. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da temizlik setlerinin dağıtımına katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yalçınkaya konuya dair yaptığı açıklamada İlçenin nüfusunun yarısına yakının sığınmacı olduğuna dikkat çekerek belediye başkanlarına şu sözlerle destek çağrısında bulundu:

TÜM BELEDİYE BAŞKANLARINA ÇAĞRI

“Bütün belediye başkanlarına çağrı yapıyoruz. Sınırın sıfır noktasında olan Akçakale 130 bin mülteci ve yaşayanları ile 300 bin nüfuslu bir yer. 30 vilayetten daha büyük ve imkanlarımız maalesef sınırlı ve kısıtlı. Bize destek versinler. Bize destek verdikleri zaman biz bu yardımları hakkıyla ve gerçekten bu yardımların gözetleyicisi olan kardeşlerimize ulaştıracağız.”

“ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Üsküdar Belediye Başkanı’na teşekkür eden Başkan Yalçınkaya uyulması gereken kurallara da dikkat çekerek “Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen beyefendi olmak üzere bu konuda gayret, çaba gösteren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum...

Kurallar temizlik, maske, mesafe. Maskeyi biz üretiyoruz ama temizlik ve başka alanlarda bizi destek verirlerse biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hayırlı olsun. Daha fazlasını yapmak için gayret ediyoruz. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

Öte yandan temizlik setinin içinde şampuan, diş macunu, diş fırçası, sıvı sabun, tırnak makası ve banyo lifi bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195