Title of a News Article

Yalçınkaya, 'canla başla çalışıyoruz'

Yalçınkaya, 'canla başla çalışıyoruz'
banner206

Semt pazarı ve sanayi esnafını ziyaret eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ilçenin çehresini değiştirmek için çalıştıklarını belirterek “Akçakale’ye layık işler yapılacak. Canla başla çalışıyoruz” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor.

Dün Sanayi Sitesi’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından sanayi esnafını ziyaret eden Başkan Yalçınkaya esnafın talep ve önerilerini dinledi. Esnafa çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler veren Başkan Yalçınkaya esnafın önemine dikkat çekerek “Akçakale esnafı ilçenin her şeyi. Burayı ayakta turan esnaftır. Bizim çok değerliler. Ben de esnafımızın değerini biliyorum. Daha çok iş yapmaları, daha çok kazanmaları, Akçakale’ye hizmet etmeleri için biz de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: KÜÇÜK SANAYİYİ BAŞTAN İNŞA EDECEĞİZ

Sanayi bölgesinin yeni görünümüne kavuşacağı mesajını veren Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Akçakale’nin şehir olmasını için çalışıyoruz. Sanayisini, yollarını, içme suyunu, doğalgazını da… Gece gündüz demeden bu kardeşlerimize hizmet için çalışıyoruz. İnanıyorum ki yakın bir zamanda hem sanayinin, hem anayolun çehresi değişecek. Ümidim o dur ki; buraya bir organize sanayi bölgesi kazandıracağız. Onun yanında da küçük sanayiyi yeni baştan imar ve inşa edeceğiz. Daha büyük ve daha güzelini yapacağız. İnşallah Akçakale’ye layık işler yapılacak. Biraz zamana ihtiyacımız var. Canla başla çalışıyoruz. “

“BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ”

Esnaf Ahmet Denli de Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ederek “Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı hizmetlerden dolayı da kendisinden memnunuz. Allah bu halktan eksikliğini göstermesin” ifadelerini kullandı.

Semt pazarı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen Başkan Yalçınkaya daha sonra bölgeden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142