Title of a News Article

Yalçınkaya'dan anlamlı ziyaret...

Yalçınkaya'dan anlamlı ziyaret...
banner206

Barış Pınarı Harekatı’nın 2’nci yıldönümünde harekatta şehit olan Suriyeli bebeğin ailesini ve harekat gazisini ziyaret eden Akçakale Belediye Başkanı “Şehit ailelerimizin hep yanlarında durduk, durmaya da devam edeceğiz” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Barış Pınarı Harekatı’nın 2’nci yıldönümünde anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi. 

Başkan Yalçınkaya ilk olarak harekatın ilk sivil şehidi olan 9 aylık Muhammed Omar Saar’ın ailesinin yaşadığı eve gitti. Şehidin kardeşleriyle yakından ilgilenen Başkan Yalçınkaya şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

Başkan Yalçınkaya harekat gazisi İsa Aksoy’u da unutmadı. Gazi Aksoy’u evinde ziyaret ederek kendisine de Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti. 

BAŞKAN YALÇINKAYA: BERABER BU ACIYI YAŞADIK

Ziyaretlere dair açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya “Barış Pınarı Harekatı'nın yıldönümündeyiz. Suriyeli şehit çocuğumuzun evindeyiz. Allah rahmet eylesin. Annesi, babası, kardeşleri ile bir aradayız. İnşallah bir daha böyle kötü günler görmeyiz. Zor günlerdi. Beraber bu acıyı yaşadık. Çocuklar şehit oldu. Şehit edenler teröristler ve batının besleme askerleri. Biz de burada belediye başkanı olarak, Türk milleti olarak şehit ailelerimizin hep yanlarında durduk, durmaya da devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195