Title of a News Article

Yalçınkaya, mahallelinin talebine duyarsız kalmadı

Yalçınkaya, mahallelinin talebine duyarsız kalmadı
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, atıl durumda olan ve mahalleli tarafından çok amaçlı kültür merkezine dönüştürülmesi talep edilen eski hamamda çalışma başlattı. Mahalle muhtarı Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

Hürriyet Mahallesi’nde uzun zamandır atıl durumda bulunan ve bağımlıların yuvası haline gelen eski hamam mahallelilerin talebi üzerine çok amaçlı kültür merkezine dönüştürülüyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya tarafından ilçenin huzur ve güvenliği için ilçe sınırları içerisinde kalan, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binalar için yıkım talimatı verdi. Hürriyet Mahallesi sakinleri de Başkan Yalçınkaya’dan mahallelerindeki atıl durumda bulunan eski hamamın yıkılmasını talep etti. Başkan Yalçınkaya da talep ve öneri üzerine eski hamamın taziye evi ve çok amaçlı kültür salonuna dönüştürülmesi için çalışma başlattı.  

MUHTAR ÇİRKİN: BÜTÜN MAHALLE MEMNUN

Çalışmalar tüm hızıyla sürerken mahallenin böylesi bir salona ihtiyaç duyduğunu dile getiren Mahalle Muhtarı Ahmet Çirkin, çalışmalardan dolayı Başkan Yalçınkaya’ya şu sözlerle teşekkür etti:

“Yıllardır mahallemizde taziye evimiz ve kültür merkezimiz olmadığı için, bu eski hamamımın çok amaçlı kültür merkezine çevrilmesinden bütün mahalle razı ve memnun. Şahsım ve mahallem adıma Başkanıma teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun.”

Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195