Title of a News Article

Yalçınkaya öğretmenler gününü kutladı

Yalçınkaya öğretmenler gününü kutladı
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Bugünlerimize yol aralayan, fedakarlıkla geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimizin gününü kutluyor, şehit öğretmenlerimizi minnetle yad ediyorum” dedi.

Başkan Mehmet Yalçınkaya 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yayımladığı mesaj ile kutladı.

Mesajında öğretmenlerin hayatımızda en değerli rehberler olduğunu belirten Başkan Yalçınkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplum olarak ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ anlayışı yetiştirilmiş olmanın kıymeti ile her zaman öğretmenlerimize minnettarız. Okul sıralarında sadece bir eğitimci olarak değil; bir anne, bir baba şefkati ile gelecek nesilleri güvenle yarınlara hazırlayan öğretmenler hiç şüphesiz hayatımızın en değerli rehberleri olmuşlardır.

Onlar; dün olduğu gibi bugün de milli değerlerimize bağlı, kültürel değerlerimize sahip, devletine ve milletine sadık nesiller yetiştirmek için olağanüstü bir fedakarlıkla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar.

Bugünlerimize yol aralayan, fedakarlıkla geleceğimizi inşa eden tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ile hayatını kaybeden ve şehit öğretmenlerimizi minnetle yad ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195