Title of a News Article

Yalçınkaya, 'Savaşsız bir bayram diliyorum'

Yalçınkaya, 'Savaşsız bir bayram diliyorum'
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında uzun zamandır Ortadoğu’da yaşanan kaosa dikkat çekerek “Savaşsız, gözyaşı, elem ve kederin olmadığı bir bayram dileğiyle nice bayramlara” dedi.

Başkan Yalçınkaya herkesin Kurban Bayramını yayımladığı bir mesaj ile kutladı.

Mesajında özellikle Ortadoğu’da yaşananlara ve Türk milletinin Müslümanlara desteğine değinen Başkan Yalçınkaya şu ifadeleri kullandı:

“Kurban Bayramı ve bütün bayramlar aşağı yukarı 20 yıldır hep bize elem ve keder verdi. Bayram sevinçtir, bayram birleşmedir, bayram dağıtmadır, birliktir. Fakat emperyalist ülkelerin saldırısı maalesef Ortadoğu coğrafyasını paramparça etti. İslam alemine bu bayramları yas gününe çevirdi. Suriye’yi paramparça ettiler, Irak’ı, Yemen’i, Libya ve Lübnan’ı… Bütün bu felaket altında Türk millet olumsuz bu şartları yaşayan kardeşlerine elindekini, avucundakini yetiştirmek için canla başla çalışmakta. Bayram münasebetiyle bütün İslam aleminin bayramını canı gönülden kutluyoruz. Savaşsız, gözyaşı, elem ve kederin olmadığı bir bayram dileğiyle nice bayramlara. Herkese selam ve saygılar sunuyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195