URFASTAR ŞANLIURFA-URFA HABERLERİ

22 zanlı yakalandı!

Gündem

.

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde 2 Suriyeli medya aktivistinin evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmasına ilişkin 22 şüpheli gözaltına alındı.
Suriyeli İbrahim Abdülkadir ve Firas Hammadi'nin cesetlerinin bulunmasının ardından polis, aralarında maktullerin yakınlarının da olduğu 22 zanlıyı yakaladı. 
 
Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, olay yerinden kaçtığı görülen şüphelinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı. 
 
Maktullerin ölüm tehditleri aldığını tespit eden ekipler, olayın terörle bağlantığı olup olmadığını araştırıyor. Bu arada maktullerle aynı evde yaşadığı ileri sürülen Sureyeli T.S'nin kayıp olduğu öğrenildi. 
 
Abdülkadir ve Hammadi'nin cenazelerinin, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından Akçakale ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor. 
 
Atatürk Mahallesi'nde üç katlı apartmanın 2. katındaki evde yaşayan Suriyeli medya aktivistleri İbrahim Abdülkadir ve Firas Hammadi, yakınları tarafından ikametgahlarında öldürülmüş halde bulunmuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.