URFASTAR ŞANLIURFA-URFA HABERLERİ

Bayındır, Urfalıların yıllardır beklediği müjdeyi verdi

Gündem

Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır, Şanlıurfa trafiğini önemli ölçüde rahatlatması planlanan ve Şanlıurfa çevre yolu ağını birbirine bağlayacak olan Kuzey-Batı Çevre yolunun kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.

Şanlıurfa’da yapımı adeta yılan hikâyesine dönen Kuzey-Batı Çevre yolunda nihayet sona gelindi. Şanlıurfa çevre yolu ağını birbirine bağlayacak olan Kuzey-batı Çevre yolunda çalışmalar sıkı şekilde devam ediyor. Bir süre önce ekibi ile birlikte yapımı devam eden Kuzey-Batı Çevre Yolu’nda incelemelerde bulunan Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır, 10 km uzunluğunda yapılacak Kuzey-Batı Çevre Yolu ile ilgili beklenen müjdeyi duyurdu.

BAYINDIR: ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Karaköprü İlçesini Evren Sanayi Bölgesine bağlayacak projenin tamamlanması için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Müdür Bayındır, “Çalışmalarda sona doğru gelindi. İnşallah en kısa sürede Kuzey-Batı Çevre Yolu’nu tamamlayarak, Şanlıurfa’nın hizmetine sunacağız. Bu proje sayesinde Şanlıurfa’nın trafiği büyük ölçüde rahatlamış da olacak” dedi.

Bu arada Karayolları Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan Kuzey-Batı çevre yolu ihalesini 53 Milyon 929 Bin 424 TL ile Yapı STS İnşaat & Topalan İnşaat firması kazanmıştı.

URFASTAR

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.