URFASTAR ŞANLIURFA-URFA HABERLERİ

Urfalı annelere güzel haber!

Gündem

Haliliye Belediyesi, Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile birlikte ortaklaşa yürütülen ‘Haliliye’ye Hoş geldin Bebek’ adlı bir proje başlattı. Proje kapsamında, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde doğum yapan kadınlara hastane çıkış seti hediye edilmeye başlandı.

Haliliye Belediyesi ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi hayata geçirildi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde yapılan projenin tanıtım toplantısına, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hastane Başhekimi Eyüp Şeyhanlıoğlu ile hastane personelleri katıldı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, projeyi anlamlı bulduklarını belirterek, "Maddi durumu iyi olsun olmasın herkese proje kapsamında içerisinde; elbise, çocuk bezi ve ateş ölçüm cihazı bulunan seti tüm bebeklerin ailelerine dağıtacağız" dedi.

Projenin tanıtım toplantısının ardından, yeni doğan bebeklerin ailelerine hazırlanan hediyeler hemşireler tarafından dağıtıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.