URFASTAR ŞANLIURFA-URFA HABERLERİ

Memleket Meclisi Çiftçi'yi ağırladı

Kültür

.

 Şanlıurfa da farklı meslek grubunda yer alan 25 Urfalı aydınlardan oluşan Memleket Meclisi Platformu Vali İzzettin Küçük’ün ardından BŞB Nihat Çiftçi'yı ağırladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Memleket Meclisi Platformu'nun düzenlediği istişare toplantısına katılarak, 25 meslek gurubu temsilcisi ile bir araya geldi.
Şanlıurfa'nın kültürel, sosyal ve ekonomik yapısıyla ilgili konuların görüşüldüğü istişare toplantısında Başkan Nihat Çiftçi'ye platform üyeleri tarafından çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Başkan Nihat Çiftçi 25 Meslek gurubunun bir araya gelerek bu güzel platformu oluşturdukları ve Şanlıurfa'nın yararına çalışmalar gerçekleştirdikleri için önemli bir işe imza attıklarını belirterek Memleket Meclisi Platformuyla sıklıkla bir araya geleceklerini ifade etti.

Memleket Meclisi Platformu üyeleri ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kent genelinde başlatmış olduğu dev projelerle kenti adeta şantiyeye çevirdiğini ve yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler.

Meslek Gurupları adına konuşma yapan Gökhan Gökmen," Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara ve gençliğe yönelik hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Başkanımız Nihat Çiftçi'ye çalışmalarından dolayı başarılar diliyoruz" şeklinde konuştular.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.