Magazin

Urfa'da muhteşem düğün...

Şanlıurfa'da, dün akşam dillere destan bir düğün gerçekleşti. Avukat Metehan Arslan ile polis memur Aysel Büyükaçıkgöz, muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

Özel bir salonda düzenlenen düğüne Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Ziraat odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu,  eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yetim, Şanlıurfa OSB Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Korkut Polat, İbrahim Yıldız, Şutso Meclis üyeleri, ve yaklaşık 2 bin davetli misafir katıldı.

Özel Meydan Hastanesi başhekimi Dr. Faruk Arslan'ın avukat oğlu Metehan ile Gaziantepli iş adamı Mustafa Büyükaçıkgöz'ün polis kızı Aysel, kendileri için düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Kilolarca altın takılan gelin ile damat, sanatçı Ozan Mensur eşliğinde salona giriş yaptılar.

Burada ilk danslarını yapan çifte TL ve dolar yağdı. Davetliler çifte para atmak için adeta birbirleriyle yarıştılar.

​​​​​​Davetliler, sanatçı Ozan Mensur'un seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe şarkı türkülerle gece yarısına kadar halaylar çekerek eğlendi. 

​​​​​​Dev tabaklarda özel hazırlanan yöresel yemek ve tatlılar davetlilere ikram edildi. 

​​​​​Düğüne gelen misafirlerle yakından ilgilenen baba Faruk Arslan, oğlu ve gelini için düzenlenen düğün törenine gelen tüm davetlilere teşekkürlerini iletti.